Idag Bruno

Idag är den stora dagen då jag ska träffa Bruno K.Öijer. Jag är nervös, visst. Mest nervös bara för att jag aldrig någonsin gjort en intervju tidigare och nu ska jag möta en kultfigur, en av de största men jag ska försöka släppa allt det där och bara vara den jag är. Varken mer eller mindre. Bruno är bara en människa som vem som helst, en vanlig människa som råkar ha gjort fantastiska böcker och skrivit några av världens mest underbara dikter.

Jag ska slappna av och bemöta honom värdigt och så avslappnat jag bara kan. I princip som vilken människa som helst. Jag ska verkligen ta det lugnt i allt det här, försöka få till ett samtal lika mycket som en intervju. Jag ska lägga ut mitt hjärta och välkomna in på en liten tebjudning i mitt innersta.

Lyssna på mina krönika i P4-Drive från i fredags.

Nya intervjuer i NWT och VF.

Annonser

En tanke på “Idag Bruno

  1. Hej!

    Vi utbytte något mail för ett par månader sen (det är jag som skapat sajten http://www.brunok.se), du kanske minns? Jag tänkte bara fråga om din intervju med Öijer kommer att sändas i riksradion, eller om det går att lyssna på intervjun på nätet (P4:s hemsida?)?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s